Strand – ditt lokala entreprenadföretag

Strand i Jönköping AB, även kallat Strand Entreprenad, startades 2007 och har sedan dess vuxit sig starkt inom olika typer av entreprenader i olika former i Jönköping. Vi är stolta över att verka lokalt i Jönköping med omnejd då vi med vår närhet till våra kunder kan säkerställa kvaliteten, samtidigt som vi skapar en känsla av samhörighet. Kvalitetsbegreppet genomsyrar hela Strand och vi genomför våra projekt med stolthet och hög leveransprecision - i allt från de små detaljerna till den stora helheten. Sedan januari 2021 är Storskogen 3 Invest AB huvudägare till Strand i Jönköping AB.

Kompetenta medarbetare - vår största tillgång

Strand har sedan 2021 en ny huvudägare: Storskogen Invest, en del av Storskogen Group. Inom bolaget finns även en operativ ägare som har en gedigen kunskap i branschen och ett stort entreprenörskap. Vår resa karaktäriseras också av våra kompetenta medarbetare. Många har varit med oss från start och vi lägger ett stort värde i deras arbete. Därför ser vi till våra medarbetares bästa oavsett om det gäller arbetsmiljö, miljöklassade maskiner eller kompetensutveckling.

Från kontor till produktion strävar vi efter att du ska känna dig trygg med hela processen när du arbetar med oss. Vi har under åren skaffat oss en stor erfarenhet av många olika typer av projekt. Erfarenheten är en viktig del för att slutresultatet alltid ska nå upp till kundens förväntningar.

Strand hanterar personuppgifter i enlighet med nya dataskyddsförordningen och vår GDPR-policy kan översändas efter förfrågan.