Vad våra medarbetare tycker

Vi är mycket måna om varandra, och värderar trivsel väldigt högt. Genom regelbunden dialog och öppet klimat säkerställer och uppmärksammar vi varandra så att alla har det gott och kommer till sin rätt, både i arbetet och i gruppen.

Thomas Sundberg, Maskinist

"Jag uppskattar alla arbetskompisar! Även företaget i stort som är väldigt välskött och välfungerande. Det finns en trygghet, och det gillar jag. "

,

"På Strand har vi väldigt roliga projekt. Jag har JÄTTEBRA kollegor, alla är riktigt bra. Det är alltid kul att gå till jobbet! "

Rein Geel, Projektör

"En av Strands styrkor är att vi satsar stort på att utveckla personalen. Alla hjälps åt, och tillsammans bildar vi ett fantastiskt gäng som har väldigt roligt tillsammans! Vi drar alla åt samma håll, och det uppskattar jag mycket."

Mattias Ernstad, Maskinist

"Saker och ting, vad det än gäller, tas på allvar och detta i alla led. Inget lämnas åt slumpen och alla synpunkter tillvaratas. Vi är också ett gott gäng som har roligt tillsammans!"

Jobba med oss

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

Vi har alltid plats för rätt person! Nedan ser du om vi just nu eftersöker några särskilda kompetenser. Om inte är du varmt välkommen att kontakta oss med en spontanansökan eller intresseanmälan!

kontakta oss

Nyfiken på vilka som jobbar hos oss?

Det är omöjligt att inte vara stolta över detta härliga gäng.
Kolla in oss ännu mer här:

Till kontaktsidan